Oversikt over kommunale småbåthavner i Mandal:
Smbtbthavnerkart 2011 lite lite

Mange ledige båtplasser i Mandal for båter som kan gå under broene

i kategorien Småbåthavn Publisert . Sist endret .

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

Det er fortsatt mange ledige båtplasser i Mandal og det er faktisk bare er å be om båtplass og du får det!  Nå gjelder dessverre ikke dette alle båteiere for det krever at du har en båt som kan gå under broene og som kan bruke en 2,5m, 3,0m,  3,5m eller 4,0m båtplass.  Leirvika-, Øvrebyen- og Endresens Løkke båthavn er anlegg med mange ledige plasser.

Send oss en mail med bredde og lengde på båten og hvor i Mandal det ønskes båtplass.   Før vi kan tildele båtplass må vi også ha fult navn, adresse, tlf, mail, type båt og registreringsnummer i småbåtregisteret.

Bruk vår mail:

Faste båtplasser for seilbåter og store motorbåter er i ferd med å bli bedre etter utlegging av flytebrygger på Nedre Malmø og ca 20 plasser fordelt på 2 brygger i Verven. Disse utbyggingene og ombyggingene har resultert i ca 36 store plasser som tildeles fortløpende etter plass på byttelisten og ventelisten.  Det er håp om å få plassert de fleste slik at gjestehavnen blir frigjort for det den skal brukes til om sommeren fra sankthans til Skalldyrfestivalen.

En viktig forutsetning for å kunne få tildelt en båtplass for store båter på Nedre Malmø eller i Verven (ingen høydebegrensning) er vedtatt i havnestyret.  Dette er at båten må ha en høyde(Skroghøyde) på 3m over vannflaten for å komme i betraktning.  Antenner og master som gjør at båten blir høyere vil ikke telle i denne sammenheng hvis det da ikke er en seilbåt med mast.

Vi har også en del rimelige jolleplasser i båthavnene for båter opp til maks 5m lengde inkl motor.  Dette er båtplasser som ikke er salgbare som annet enn jolleplasser.  De er derfor rimelige og tildeles hvert år etter mottatt søknad.   Disse plassene er derfor ingen fast båtplass.  Ungdom oppfordres til å søke. 

Reglement småbåthavner/vinteropplag og fartsforskrifter

i kategorien Småbåthavn Publisert . Sist endret .

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

Reglement_for_småbåthavner_i_Mandal_kommune.pdf

Priser båtplasser 2014:


Fartsforskrifter i Mandal: Klikk på linken under

Fartsforskrifter i Mandal kartvisning