Selvbetjening i Mandal kommune

i kategorien Min side Publisert . Sist endret .

Brukervurdering: 3 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Generelt om selvbetjeningstjenestene våre

Vi ønsker å gi økt grad av selvbetjening og innsyn i kommunal forvaltning via vår selvbetjeningsløsning. Noen er til vår egen informasjon, andre er til andre eksterne nettsider som vi tror du kan ha god nytte av. Kommunens selvbetjenings- og innsynsløsning er samlet i venstremenyen.

Elektroniske søknadsskjema

Hjemmesiden vår inneholder en del elektroniske skjema og vi jobber hele tiden med å forbedre dette. Disse skjemaene er laget slik at de veileder søkeren gjennom søknadsprosessen, blant annet med veiledningstekst. Skjemaene inneholder også en rekke kontrollmekanismer som sikrer at skjemaet er tilstrekkelig utfylt før innsending.

Søkere som sender inn et elektronisk skjema, får tildelt et referansenummer. Dette nummeret er en kvittering på at søknaden er sendt inn. 

Alle våre skjema er samlet under SKJEMA

Innsyn

Du har som innbygger innsyn i postlister, politiske dokumenter og planer til høring.

Personvern og sikkerhet

Alle elektroniske skjema er krypterte med sertifikater. Personopplysninger behandles konfidensielt, og videreformidles ikke til tredjepart.

Hjelp og støtte

Tjenestetorvet i Mandal kommune yter bistand i forbindelse med brukerproblemer med portalen, problemer med å søke på stillinger og andre relevante problemer.