Velkommen til Mandal Havn

Mandal Havn KF opererer på Norges sydspiss med trafikkhavn, gjestehavn, fiskerihavn og flere småbåthavner.

Trafikkhavn er Gismerøya havneanlegg med 170 m dypvannskai og tilliggende lagerplass både inne og ute.

Fiskerihavnen ligger rett nord for trafikkhavnen og og har tilsammen ca 200 m kaiplass.

Gjestehavnen ligger midt i byen og har plass til ca 100 båter.  I småbåthavnene er det plass til nærmere 800 båter fordelt på 5 havneanlegg.

Vi er opptatt av å legge best mulig til rette for alle våre kunder ved å være fleksible og løsningsorienterte.

Vi ønsker alle velkommen til Mandal Havn - en attraktiv havn i sør.

gøyaGismerøya sett fra NØ(Kua) med havneanlegget i forgrunnen med NORDFJORD og NORBRIS til kai - Foto PT 18.03.2015

Se været i Mandal: http://www.yr.no/place/Ocean/58.01343_7.48627/

Støttekontakt - avdeling psykisk helse og rus

i kategorien Ledige stillinger Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Avd. psykisk helse og rus søker voksne personer til å være støttekontakt. Målet for oppdraget er å hjelpe våre brukere til fysisk aktivitet og sosialt fellesskap. Støttekontakter inngår avtaler om oppdrag med Mandal kommune og er ikke å regne som ansatte.

Godtgjøring for oppdrag som støttekontakt er til enhver tid gjeldende satser for nevnte oppdrag i Mandal kommune. For tiden er godtgjørelsen kr 144,62/time. Det vil bli krevd politiattest.

Dersom du har spørsmål om oppdraget så kan du kontakte støttekontaktansvarlig ved avdeling psykisk helse og rus, Karina Sløgedal Andersen på telefon 47451552/48996935 eller avdelingsleder Ingunn Kragstadmoen på telefon 95249398.

Båttrafikk i Mandal

Havnivået i Mandal