Velkommen til Mandal Havn

Mandal Havn KF opererer på Norges sydspiss med trafikkhavn, gjestehavn, fiskerihavn og flere småbåthavner.

Trafikkhavn er Gismerøya havneanlegg med 170 m dypvannskai med 9m dybde og tilliggende lagerplass både inne og ute.

Fiskerihavnen ligger rett nord for trafikkhavnen og og har tilsammen ca 200 m kaiplass.

Tømmerkaia med 120m lengde og 12m dybde ligger på vestsiden av Strømsvika rett øst for Gismerøya.   Områdene på østsiden av Strømsvika er under utvikling til fremtidig industriområde.

Båly havneanlegg med 100m kai og 8m dybde ligger i Lindesnes, men opereres også av Mandal Havn KF.

Gjestehavnen ligger midt i Mandal sentrum og har plass til ca 150 båter.  I småbåthavnene er det plass til nærmere 800 båter fordelt på 5 havneanlegg.

Vi er opptatt av å legge best mulig til rette for alle våre kunder og brukere ved å være fleksible og løsningsorienterte.

Vi ønsker alle velkommen til Mandal Havn - en attraktiv havn i sør.

gøyaGismerøya sett fra NØ(Kua) med havneanlegget i forgrunnen med NORDFJORD og NORBRIS til kai - Foto PT 18.03.2015

Se været i Mandal: http://www.yr.no/place/Ocean/58.01343_7.48627/

Vikarlister for Mandal kommune

i kategorien Ledige stillinger Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv

Det er mulig å sette seg opp på vikarliste i Mandal kommune. Vikariatene gjelder for renhold, og skole og helse og omsorg.  For å være vikar innen helse og omsorg er det krav om helsefaglig utdannelse, eller at man er i utdanningsforløp til helsefaglig utdannelse. Ellers er det ikke krav til utdanning.Velkommen som søker !!

KLIKK HER FOR SØKNADSKJEMA

Båttrafikk i Mandal