Velgere kan teste ut internettstemming

i kategorien Valg Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Velgere i Mandal kan fra 20. juli til 1. august prøve ut e-valgsystemet. Dette er bare et testvalg.

Dette kan være en fin måte å utforske og lære seg å stemme via internett. Løsningen er enkel å bruke.

Det er velgerne i kommunene Bodø, Bremanger, Hammerfest, Mandal, Radøy, Re, Sandnes, Tynset, Vefsn og Ålesund som kan teste ut e-valgsystemet en kort periode før den ordinære forhåndsstemmegivningen ved kommunestyre- og fylkestingsvalget starter den 10. august. Dette kan være en fin måte å utforske og lære seg å stemme via Internett. Løsningen er enkel å bruke.

I perioden 10. august til og med 9. september foregår forhåndsstemmegivningen ved det riktige kommunestyre- og fylkestingsvalget. Alle velgerne i forsøkskommunene kan selv bestemme om de vil stemme via Internett eller om de vil stemme på vanlig måte med papirstemmeseddel i valglokalet.

For å teste ut internettstemming ved et fiktivt kommunestyre- og fylkestingsvalg, gå inn på nettadressen

Les mer om forsøk med elektronisk stemmegivning på www.e-valg.dep.no

Politiske møter

Ingen hendelser

Interne ledige stillinger i nye Lindesnes kommune

Klikk her for oversikt over de ledige stillingene i www.nyelindesnes.no.