Varaordfører

i kategorien Varaordfører Publisert . Sist endret .

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Varaordfører Ingvild Wetrhus ThorsvikJeg er født og oppvokst på vakre Skeie i Harkmark.

Jeg hadde selv meget gode opplevelser i tilknytning til min skolegang på Ime, Furulunden og Blomdalen skole. Jeg vet hvor viktig dette har vært for meg i min utvikling faglig og for min dannelse som person. Skolen skal være et trygt og godt sted. Visjonen for Mandalsskolen må være en skole som ser hver elev og sørger for best mulig kunnskapsnivå og tro på egne evner.

Da jeg var ni år flyttet jeg med mine foreldre og to brødre til huset hvor Skagestad konditori tidligere holdt til i Mandal sentrum. For meg var nærheten til Furulunden og havet en viktig del av min oppvekst. I mine øyne er Mandals unike natur – med Furulunden, den nære tilknytningen til havet og naturområdene generelt omkring i kommunen utrolig viktig for innbyggernes livskvalitet. Dette er noe av det som gjør Mandal så spesiell.

Etter endt utdanning ved Mandal Videregående skole flyttet jeg til Beijing i Kina hvor jeg studerte mandarin – kinesisk. Oppholdet mitt i Beijing gav meg et perspektiv på hvor bra det er å vokse opp og bo i Mandal – også i et internasjonalt perspektiv.

Jeg flyttet etter dette tilbake til Mandal hvor jeg jobbet som driftsleder på Restaurant Hr. Redaktør! midt i Mandal sentrum. Videre har jeg også vært innom flere av byens restauranter. Jeg er utrolig imponert over Mandals restaurant- og handelsstand. Dette er utrolig viktige aktører for innbyggernes trivsel og aktivitetstilbud.

Mandals har en stolt kulturhistorie som det er viktig at vi fører videre. Det er viktig at «Den lille byen med de store kunstnerne» fortsetter å ha et rikt kulturtilbud for alle. Dette er viktig for å skape mangfold, og ikke minst for å skape flerkulturelle møteplasser.

For tiden studerer jeg jus ved Universitetet i Oslo.

Jeg er veldig stolt av byen vår, og er takknemlig for å bo her. Jeg ser frem til å jobbe for at Mandal skal bli en enda bedre og rausere by å bo i.

Ta gjerne kontakt for et møte!


 

Ingvild Wetrhus Thorsvik

Varaordfører
Tlf: 464 45 506 | epost: 

Politiske møter

Ingen hendelser