Ordfører

i kategorien Ordfører Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

ordfører Alf Erik Andersen
Jeg startet tidlig en slags kjøpmanns karriere. Allerede som 10-12 åring hadde jeg sykkelverksted i bua og bladbørs i kjelleren.

Jeg vokste opp i Vågsbygd, Kristiansand. Bodde i Augland til jeg var 6 år, flyttet til Slettheia og gikk på Slettheia skole. Gikk på Fiskå ungdomsskole før det ble 1 år på handelsskolen. 4 år på idrettsgymnas på Melhus gjorde at det ble 5 år på Videregående totalt. Det er i stor grad den utdannelse jeg har.

Etter skolegang ble endel reising som toppidrettsutøver, en tur innom forsvaret og militærpolitiet ble det også tid til.

Mandalitt ble jeg for alvor i 2000. Jeg har aldri angret og føler meg absolutt som en av byens borgere. Gift og har barn. Vært kjøpmann i byen siste 15 år.

Jeg er stolt og ydmyk over rollen jeg nå har fått.

Mandal kommune og innbyggerne er fantastiske mennesker. Vi har en skjærgård som mange misunner oss. En skjærgård fylt med et mangfoldig og rikt kultur landskap. Med kommunale brygger og skjærgårdsperler som innbyggere og turister bruker med omhu til ferie og rekreasjon.

Sentrum utvikles sakte, men sikkert i en retning som virkelig setter Mandal på kartet. I sommerhalvåret fylles kommunen med store mengder turister. De stor trives og bruker kommunen fra tidlig våres til sene høsten. Servicebransjen gjør en formidabel jobb for at man skal trives i byen vår.

Personlig har jeg lært kommunen å kjenne gjennom politikken, men ikke minst gjennom daglig dialog, gjennom 15 år med alle kundene jeg traff i jobben jeg hadde før jeg inntok dette vervet. Kontakten med innbyggere og ansatte i Mandal kommune er noe av det jeg gleder meg mest til å gjøre hver eneste dag denne perioden.

Mandal har et godt tjenestetilbud som leverer på et høyt nivå, men vi har også utfordringer. Utfordringer som vi politikere må ta ansvar for å løse på en best mulig måte.

Kommunereformen blir avgjørende de neste årene. Kanskje den aller viktigste og mest prestisjefylte oppgaven jeg har fått som ordfører. Vi er avhengige av kommunene rundt oss for å opprettholde et godt og nært tjeneste tilbud til innbyggerne.

Jeg er stolt av å bo i Mandal kommune. Jeg er stolt av byen vår og det er med ydmykhet jeg skal lede.

Velkommen til å besøke meg på rådhuset.


Alf Erik Andersen

Ordfører
Tlf 905 16 610 | Epost:

 

Politiske møter

Ingen hendelser